Nauči prve engleske riječi uz višekratne naljepnice Divljina

Nauči prve engleske riječi uz višekratne naljepnice Divljina Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
3,22 MB
NAZIV DATOTEKE
Nauči prve engleske riječi uz višekratne naljepnice Divljina.pdf
ISBN
3216471992752

OPIS

Ova vesela vježbenica za učenje prvih engleskih riječi osmišljena je za predškolarce. Djeca uz pomoć naljepnica za višekratnu uporabu ispunjavaju stranice na kojima su prizori iz divljine te u igri aktivno usvajaju strani jezik glasno izgovarajući riječi na engleskome i hrvatskome jeziku.

217-232 zb og čega je u na jveć emu bro ju sluča jev a preuzet izvo rni oblik. Potraga za engleske riječi koje završavaju sa nal - 3 - slova engleske riječi; Saznajte više riječi o nal. Nauči prve engleske riječi - More Ova vesela vježbenica za učenje prvih engleskih riječi osmišljena je za predškolarce. Djeca uz pomoć naljepnica za višekratnu uporabu ispunjavaju stranice na kojima su prizori s mora te u igri aktivno usvajaju strani jezik glasno izgovarajući riječi na engleskome i hrvatskome jeziku. neke riječi mogu imati više značenja, a neke samo jedno.

Vesela učilica s naljepnicama Dodaj u košaricu . 23,00 kn.

POVEZANE KNJIGE