Opasne namjere

Opasne namjere - Hoyt, Elizabeth | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Hoyt, Elizabeth
DIMENZIJA
7,40 MB
NAZIV DATOTEKE
Opasne namjere.pdf
ISBN
5270855936865

OPIS

Muškarac vođen željom. Žena progonjena prošlošću. I pakt koji nijedno od njih ne može odbiti. Ozloglašen zbog svojih divljih, erotskih potreba, Lazar Huntinton, lord Caire, u potrazi je za brutalnim ubojicom u St. Gilesu, najzloglasnijoj londonskoj četvrti. Udovica Temperance Dews poznaje St. Giles kao vlastiti džep – cijeli je život provela brinući se za njegove stanare u sirotištu koje vodi njezina obitelj i koje je sad ugroženo. Caireova je ponuda jednostavna: ako mu Temperance pomogne pronaći put kroz opasne uličice St. Gilesa, zauzvrat će je upoznati s londonskim visokim društvom kako bi pronašla mecenu za svoje sirotište. No Temperance možda i nije nevina kakvom se doima, a ono što započinje kao hladna proračunatost uskoro prerasta u strast koju nijedno od njih ne može kontrolirati i koja bi ih oboje mogla uništiti. „Opojna kombinacija ljubavne priče, povijesnog romana i bajke… Izazovno, senzualno i zabavno štivo s nesvakidašnjim glavnim junacima, koje će očarati čitateljice željne dubokih i istinskih osjećaja.” – Booklist

stanje seizmičkih aktivnosti" na kojem su predstavnici institucija i eksperti upozorili na neprihvatljivost i opasnost namjere vlasti Republike Hrvatske o gradnji odlagališta nuklearnog i radioaktivnog otpada u toj regiji. OPASNE NAMJERE VLASTI HRVATSKE O GRADNJI OTPADA NA TRGOVSKOJ GORI. Autor: N1, RTV USK | 25.01.2021 - 13:42 | Čitanja: 156 - Tokom današnjeg okruglog stola o Trgovskoj gori rečeno je, između ostalog, da je nedavni razorni zemljotres ukazao da je petrinjska zona među najrizičnijim u regionu i izuzetno blizu lokaliteta na kojem Hrvatska planira gradnju odlagališta opasnog otpada. 4.

Vijesti Hrvatska; Crna kronika; Svijet; Američki izbori; Zanimljivosti Opasne veze je dramski film iz 1988. koji se temelji na drami Christophera Hamptona, Les Liaisons Dangereuses, koja je pak kazališna adaptacija francuskog romana 18.

POVEZANE KNJIGE