Patuljački glosar

Patuljački glosar - Rey, Norma C. | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Rey, Norma C.
DIMENZIJA
6,48 MB
NAZIV DATOTEKE
Patuljački glosar.pdf
ISBN
2710698562487

OPIS

eeee, čitatelju si ga moj… dakako da ovaj tekst ne razumiješ, jer je riječ o specijalnom bhuuurskom južnjačkom dijalektu… ipakproučiš li ovaj glosar, zasigurno će se tvoje znanje – ne samo znanje jezika – poprilično povećati… stoga, ne gubi vrijeme, jer prema takvima povijest zna biti poprilično bešćutna, a povijest bez aktera isto je što i grana bez ptice.Djelo fantastične leksikografije u kojem se abecednim redom nižu pojmovi i pojmovi svijeta patuljaka, naroda/rase čija je povijest, mitologija i legenda duhovitim, ironičnim i satiričnim dosjetkama asocijativno isprepletena sa suvremenom stvarnošću na način peckave i zabavne društvene kritike.

18.00 DHB, Crveni salon . Puna je Pula (premijera) Patuljački glosar.

Rey, Fantastika, Fantasy, Tuzla, 55 KM, Izdavač: Jesenski i Turk, strana: 318, Latinica, Tvrdi uvez ... U vrijeme izdavanja "Prodora", 2002., najavljivana je trilogija. Ipak, tek 15 godina kasnije, lani, izlazi Patuljački glosar.

POVEZANE KNJIGE