Planinarski vodič Velebit

Planinarski vodič Velebit Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
12,90 MB
NAZIV DATOTEKE
Planinarski vodič Velebit.pdf
ISBN
1764209723345

OPIS

Svaki izlet popraćen je zanimljivim tekstovima, ažuriranim zemljovidima, privlačnim fotografijama te korisnim informacijama o planinarskim objektima, stanju markiranih putova i planinarskim društvima koja ih održavaju. *** Alan Čaplar istaknuti je hrvatski planinarski publicist i urednik, a dobro je poznat hrvatskim planinarima kao autor i urednik brojnih planinarskih knjiga te kao urednik časopisa “Hrvatski planinar”. Organizator je i vođa brojnih izleta, planinarski predavač i pisac te popularizator planinarstva.

Zahvaljujući više od 650 opisanih putova i 75 zemljovida i 230 GPS koordinata , uvijek ćete znati gdje se točno nalazite. Planinarski vodič po Hrvatskoj namijenjen je planinarima i izletnicima različitih profila i razina planinarskog iskustva jer pruža sveobuhvatan pregled mogućnosti za planinarenje u Hrvatskoj. Osim tekstom, sva planinska područja predstavljena su preglednim zemljovidima u mjerilu 1:100.000, a sva odredišta atraktivnim fotografijama. Nova planinarska obilaznica "Vila Velebita" po prvi je puta javnosti predstavljena i službeno otvorena 28.

Velebit Who's Online. Imamo 106 gostiju i nema članova online.

POVEZANE KNJIGE