Pouzdajte se u sebe

Pouzdajte se u sebe - Peale, Norman Vincent | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Peale, Norman Vincent
DIMENZIJA
5,23 MB
NAZIV DATOTEKE
Pouzdajte se u sebe.pdf
ISBN
3250576281234

OPIS

“Promijenite misli i promijenili ste život.”Autor ovog korisnog priručnika dugi je niz godina radio s ljudima pomažući im u rješavanju problema i poboljšanju života. Razvio je djelotvornu tehniku koja je ljudima pomagala da se osjećaju bolje, snažnije i sretnije. Ova vam knjiga pokazuje kako možete osloboditi unutarnje snage i osjetiti sigurnost i zadovoljstvo. Opisani savjeti i tehnike temelje se na načelima iz Biblije. Služeći se jednostavnim jezikom, dr. Peale daje odgovor na to kako se služiti tim načelima u svakodnevnom životu i pronaći put do nove energije koja će vam istinski obnoviti život. Doznajte kako:osloboditi unutarnje snage riješiti se kompleksa manje vrijednosti stvoriti mirno središte u životu prakticirati snagu molitve imati uspješan brak biti slobodan od straha i tuge postići materijalnu, profesionalnu i osobnu sreću.Najpoticajniji svjetski bestseler! O autoru: Dr. Norman Vincent Peale, znameniti autor trideset četiriju knjiga, istaknut je motivacijski govornik, međunarodno poznat kao svećenik za svakoga. Utemeljitelj je religijsko-psihijatrijske klinike, Instituta za vjeru i zdravlje te časopisa Guideposts, koji ima više od četiri milijuna pretplatnika. Nadahnute poruke dr. Pealea objavljene su u knjigama, časopisima i novinama, a danas su dostupne i na DVD-ima. Njegova najpoznatija knjiga, Moć pozitivnog mišljenja, prodana je u više od 15 milijuna primjeraka i prevedena na četrdeset jezika.

Dodaj u košaricu. Šifra: 10583 Kategorija: Priručnici / Osobni razvoj Opis - POUZDAJTE SE U SEBE - vodič kroz život Tijekom dužeg razdoblja autor je radio s mnogim ljudima suočenim s problemima modernog života u središtu najvećega američkog grada.

Strani naslov: A GUIDE TO CONFIDENT LIVING. Uvez: Meki s klapnama.

POVEZANE KNJIGE