Svakodnevna alkemija

Svakodnevna alkemija - Gunjević, Boris | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Gunjević, Boris
DIMENZIJA
8,34 MB
NAZIV DATOTEKE
Svakodnevna alkemija.pdf
ISBN
6172480237396

OPIS

Knjiga nastala od dijelova autorove doktorske teze koji nisu ušli u konačnu verziju rada, a koji su bili predstavljeni na teološkim ili filozofskim konferencijama u različitim verzijama ili objavljeni kao članci. Knjiga je, riječima autora, “spoj teorije, prakse i poesisa od Platona do “platoa”, od antičkih duhovnih vježbi do romantizma, od genealogije do paradoksa, od Prokla do Illicha, Foucaulta, Eagletona i nazad do Proroka, Aristotela i Isusa, pa opet do Pickstock, Milbanka, Agamebena i Girarda.” Doprinos je teološkoj kritici suvremene kontinentalne filozofije, kao i filozofskoj kritici suvremene teologije.

Još se nije znalo da su zlato, srebro i svi metali zapravo elementi koji se kemijskom promjenom mijenjaju, ali se ne mogu pretvoriti jedni u druge. Puni tekst: hrvatski, pdf (289 KB) str. 117-120: preuzimanja: 197* citiraj: APA 6th Edition Povrzanović, M.

Pristupimo li mu svjesno, on može biti i snažan alat za spoznavanje vlastitih potisnutih emocija, iskustva i uvjerenja. Ples tada postaje terapija, prilikom koje se, umjesto riječima, naša duša izražava pokretom i tako nam omogućava iscjeljenje i transformaciju tuge i patnje u radost i ljepotu Svakodnevna alkemija.

POVEZANE KNJIGE