Torba za ubojstvo

Torba za ubojstvo - Parsons, Tony | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Parsons, Tony
DIMENZIJA
11,10 MB
NAZIV DATOTEKE
Torba za ubojstvo.pdf
ISBN
5448901464202

OPIS

Prije dvadeset godina sedmorica imućnih učenika ekskluzivne privatne škole Potter’s Field postala su dobri prijatelji. Sad su, jedan za drugim, počeli umirati iznimno nasilnom smrću. Istražitelj Max Wolfe tek se nedavno pridružio Odjelu za ubojstva londonske postaje West End Central, na adresi Savile Row br. 27. Wolfe slijedi krvav trag od pokrajnjih uličica i jarko osvijetljenih gradskih ulica do najmračnijih zakutaka interneta, sve do koridora moći. Dok se leševi gomilaju, Max spoznaje da je ubojica sve bliže svemu – i svima – koje on voli. Ubrzo se ne bori samo za pravdu nego i za goli život.

Pridružite se listi čekanja . Tony Parsons.

u Romfordu u Velikoj Britaniji, a danas sa suprugom i sinom živi u Londonu. Prekinuo je školovanje sa šesnaest godina. Nova knjiga: Tony Parsons "Torba za ubojstvo" Autor je uskočio u vlak krimića a da nije dva puta razmislio o tome Parsons jednostavno ne slijedi neke od osnovnih pravila žanra i time poprilično umanjuje užitak čitanja, ali i odgonetke: tko je ubojica Torba za ubojstvo.

POVEZANE KNJIGE