Transplatacija Bubrega

Transplatacija Bubrega - Bašić, Jukić Nikolina, Kaštelan, Željko i suradnici | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Bašić, Jukić Nikolina, Kaštelan, Željko i suradnici
DIMENZIJA
12,14 MB
NAZIV DATOTEKE
Transplatacija Bubrega.pdf
ISBN
2372327325489

OPIS

Ova je knjiga zaokruženi skup podataka koji uključuje imunološku osnovu transplantacije, kliničke postupke i pogled na problem sa stajališta različitih struka koje su uključene u multidisciplinarni transplantacijski tim.

Stanja koja uzrokuju ili pogoršavaju zatajenje bubrega moraju se ispraviti što je prije moguće. Transplantacija jetre je tehnički najsloženija transplantacija organa, ali je jedina metoda izlječenja terminalne bolesti jetre s obzirom na to da ne postoji mehanička zamjena za funkcionirajuću jetru (kao što je npr. dijaliza zamjena za funkcioniranje bubrega)..

Provode se različiti laboratorijski testovi kako bi se potvrdila podudarnost između donatora bubrega i primatelja. RIJEKA - Prije točno pedeset godina također je bilo subotnje jutro kada se dogodio jedan povijesni događaj za ovu ustanovu, a to je bila prva uspješna transplantacija bubrega. Zahvalio bih se svima koji su silno radili u pripremi toga događaja kako bi on bio moguć i zahvaliti se svima koji su do danas zadržali program transplantacije bubrega kao jednu od prepoznatljivosti KBC-a Rijeka ... Transplatacija bubrega u novoj operacijskoj dvorani: Obnovljen je cijeli drugi kat glavne zgrade KBC-a Rijeka na Sušaku .

POVEZANE KNJIGE