Vidio sam je tamo

Vidio sam je tamo - Force, Marie | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Force, Marie
DIMENZIJA
3,15 MB
NAZIV DATOTEKE
Vidio sam je tamo.pdf
ISBN
3070306164836

OPIS

Nova romansa rađa se u tajnosti planine Butler… Colton Abbott i Lucy Mulvaney imaju tajnu. Coltonova znatiželjna braća i sestre su počela zbrajati dva sa dva, a ni Lucy inače ne uspijeva ništa zatajiti najbližima – naročito najboljoj prijateljici Cameron, koja se nedavno preselila u Vermont kako bi živjela sa svojom velikom ljubavi, Willom. No ovoga puta Lucy ni ne pomišlja reći Cameron da ima aferu… zato što se spetljala upravo s Willovim bratom.… ali u osinjem gnijezdu kakvo je obitelj Abbott čuvanje tajne nije lak podvig… Ljubavnici pokušavaju svaki slobodan trenutak provesti zajedno, no jurnjava između New Yorka i Vermonta iscrpljuje, pa se Lucy veseli dugačkom vikendu s Coltonom na jezerskoj kući obitelji Abbott u Burlingtonu. Na njihovu nesreću, Will i Cameron se dosjete iste ideje, i zateknu Coltona i Lucy in flagranti. Hoće li njihova tajna veza time izgubiti na privlačnosti ili će njihovi skroviti počeci prerasti u nešto trajnije? „Marie Force zna kako napisati zaista vatrene scene!“ -Romance at Random

Zato sam vjerovao da će sport pobijediti i da ćemo sudjelovati jednoj velikoj utakmici kao uvertiri u Svjetsko nogometno prvenstvo u Italiji. Postavio sam cijeli bolid na unutarnji dio zavoja, no Stroll je iako je zasigurno znao i vidio da sam tamo skrenuo prema meni i zato smatram kako je ova sudačka odluka dosta problematična. Ta je kazna u potpunosti uništila moju utrku i iako sam odradio dobar drugi start utrke i uključio se u sredinu poretka, nakon tih 10 sekundi utrka je ... Bio sam tamo kao reporter i pokušao sam dokumentirati ono što sam vidio.

Napraviti gužvu s izjavama kako sam se cijepio u Srbiji, kako počinjem nalikovati na Putina jer sam tamo dobio "sputnjik", malo se našaliti s našim ... To je fascinantna priča. Corso kaže da je jedan dan, u vojnu bazu gdje je on bio oficir, došao konvoj kamiona, a vojnici su tu trebali prespavati.

POVEZANE KNJIGE