Dimna zavjesa

Dimna zavjesa - Novaković,Josip | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Novaković,Josip
DIMENZIJA
7,8 MB
NAZIV DATOTEKE
Dimna zavjesa.pdf
ISBN
3244769409852

OPIS

U prvoj zbirci priča napisanoj nakon što je ušao u finale prestižnog međunarodnog Bookera, Novaković se vraća temama koje su odredile njegov opus: egzil, rat, religioznost, ali i sitni pomaci u stvarnosti koji život čine tako čudesnim i začudnim. Priče o ratu i užasu isprepliću se s fantastikom i satirom, ali i nježnim, nostalgičnim, duboko intimnim pripovijestima. Zajednička odrednica, kao i uvijek kod Novakovića, bilo bi istraživanje onoga što čini čovjeka, sa svim njegovim ljepotama, užasima, manama i veličanstvenošću.

09:00 21.04.2018 Znanost. Totalna zaštita BIT ĆE POTPUNO NEVIDLJIVI: Ruski tenkovi postat će praktički neuništivi! Naslovnica; Vijesti.

Priče o Naručite u VBZ online knjižari poznati naslov Dimna zavjesa autora Novaković,Josip. Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! Dimna zavjesa »migracijske znanosti« prof.

POVEZANE KNJIGE