Djevojka sa svim darovima

Djevojka sa svim darovima - Carey, M. R. | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Carey, M. R.
DIMENZIJA
4,29 MB
NAZIV DATOTEKE
Djevojka sa svim darovima.pdf
ISBN
3542223655755

OPIS

Naša najveća prijetnja je naša jedina nada. Melanie je posebna djevojčica. Dr.Caldwell je naziva »naša mala genijalka«. Svakog jutra Melanie čeka u svojoj ćeliji da dođu po nju i odvedu je u razred. Kad uđu u ćeliju, Narednik drži u nju uperenu pušku, dok ju dvojica vojnika vežu za njezina kolica. Melanie misli da ju oni ne vole. Ona se šali da ih neće ugristi, ali oni se ne smiju. Melanie voli učiti, zbrajati i slušati o svijetu izvan njihove učionice i dječjih ćelija. Najviše voli kad im njezina najdraža učiteljica, gospođica Justineau čita iz velike knjige grčke mitologije i kad im priča o svijetu prije Raspada i prije nego su se pojavili proždrljivci… Prema romanu Djevojka sa svim darovima snimljen je film sa Gemmom Arterton i Glennom Closeom u glavnim ulogama.

R. Carey: Djevojka sa svim darovima 564 Uvez: Meki uvez Izdavač: Znanje d.o.o. Nakladnička kuća Znanje predstavlja još jednu distopijsku poslasticu iz pera M.

Njegovi stripovi Lucifer i X-men su adaptirani u medij filma (spinoff strip), od kojih su napravljeni komercijalno uspješni […] Djevojka sa svim darovima Tekstualna graða, tiskana . CITIRANJE.

POVEZANE KNJIGE