Djevojka u vlaku

Djevojka u vlaku - Hawkins, Paula | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Hawkins, Paula
DIMENZIJA
5,31 MB
NAZIV DATOTEKE
Djevojka u vlaku.pdf
ISBN
3925433054536

OPIS

NOVO IZDANJE – NASLOVNICA PREMA FILMSKOM VIZUALU Rachel svako jutro putuje vlakom na posao. Zna da će svaki dan vlak stati uvijek na istom semaforu, s pogledom na niz vrtova iza kuća. Jedna će joj kuća posebno zapeti za oko. Umislit će si da poznaje njezine stanare i nazvat će ih Jess i Jason. Njihov život – kako ga ona vidi – savršen je, za razliku od njezina koji se nakon razvoda počeo raspadati. A onda će se dogoditi nešto šokantno. Samo na minutu, prije nego što vlak krene dalje Rachel će shvatiti da život idilične obitelji nije tako savršen. Sve će se promijeniti, savršena će obitelj završiti na naslovnicama novina, a Rachel u njihovoj kući i postati dio života koji je dotad samo gledala iz vlaka. Djevojka u vlaku prvi je roman Paule Hawkins i ujedno pravo književno čudo koje se odmah po objavljivanju našlo na vrhu najprodavanijih knjiga s obje strane Atlantika i s kojeg ne silazi mjesecima. Roman je u međuvremenu objavljen širom svijeta i prodan u višemilijunskim nakladama. Prema njemu je snimljen istoimeni film u kojem glavne uloge tumače Emily Blunt, Justin Theroux, Haley Bennett i Luke Evans. Roman je s engleskoga prevela Mirna Čubranić. Paula Hawkins petnaest je godina radila kao novinarka prije nego što se okušala u pisanju fikcije. Rođena i odrasla u Zimbabveu, Paula se 1989. godine preselila u London i otad živi ondje. Djevojka u vlaku njezin je prvi roman.

10:14. Pravo je vrijeme da se izvedete u kino i pogledate neke od ovih genijalnih filmova. djevojČica u crvenom kaputu: djevojka u vlaku: u vodu: sestra: par iz susjedstva: vidim te: ubojstvo na ivanjsku noĆ ... Djevojka u vlaku.

Umislit će si da poznaje njezine stanare i nazvat ce ih Jess i Jason. Njihov život - kako ga ona vidi - savršen je, za razliku od ... Djevojka u vlaku - Djevojka u vlaku - džepno izdanje napeti je triler koji je srušio sve prodajne rekorde u svijetu i postao pravi književni fenomen.

POVEZANE KNJIGE