HRB, Fenix i Udba

HRB, Fenix i Udba - Omerza, Igor | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Omerza, Igor
DIMENZIJA
4,99 MB
NAZIV DATOTEKE
HRB, Fenix i Udba.pdf
ISBN
7934340965515

OPIS

Fenix 72′, u organizaciji Hrvatskog revolucionarnog bratstva, za cilj je imala uspostavu hrvatske države. Dio članova su prije provedbe uklonile tadašnje nacionalne i međunarodne tajne službe, dok je ostatak članova poginuo tijekom akcije. Knjiga govori o sudbini Stjepana Crnogorca, jednom od nesuđenih sudionika koji je prije provođenja nestao iz stana u Salzburgu tijekom akcije otmice pod nazivom ‘Pero’.

za posudbu (64) prinove (posljednjih 30 dana) (1) Autor. Vukušić, Bože (8) Milovanović, Nikola (3) Esih, Bruna (2) Jurčević, Josip (2) Karaula, Željko (2) više... Široki Brijeg: U Narodnoj knjižnici predstavljene dvije knjige o zločinima UDBA-e.

Meki uvez Osobno preuzimanje u Zagrebu ili slanje Tisak paketom (troškove snosi kupac) Sinoć je u kinodvorani u Posušju održano predstavljanje knjige HRB, FENIX i UDBA, slučaj Stjepana Crnogorca. Na samom početku okupljene je pozdravio Načelnik općine Posušje Branko Bago koji je istaknuo da se i dan danas borimo protiv ostatak UDBE koji nikako nisu mogli prihvatiti hrvatsku slobodu i neovisnost.

POVEZANE KNJIGE