Kad sukob prijeti prijateljstvu

Kad sukob prijeti prijateljstvu - Moore-Mallinos, Mazali | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Moore-Mallinos, Mazali
DIMENZIJA
9,32 MB
NAZIV DATOTEKE
Kad sukob prijeti prijateljstvu.pdf
ISBN
9699335636425

OPIS

Marko i Darko su jednojajčani blizanci i najbolji prijatelji, ali se ponašanjem potpuno razlikuju. Marko je miran, strpljiv i drži se dalje od problema, dok je Darko vragolast, nemiran i uvijek željan izazvati nevolje. Darko nikad nije previše razmišljao kako se on zapravo ponaša, sve dok jednog dana njegovo nasilno ponašanje nije dovelo do sukoba… Sukob može imati negativne i nepovratne posljedice i situacija može lako izmaknuti kontroli. Što se dogodilo i da li je sukob ugrozio ljubav i prijateljstvo bliznaca? Pročitajte i saznajte!

Prijateljstvo treba zalijevati Kako prijateljstva s dobi postaju zrelija, učimo i koliko je važno ulagati trud u odnos i biti spreman na žrtvu, toleranciju i kompromis, ali i male znakove pažnje. Sukobi u prijateljstvu nisu rijetkost, često veliki broj prijateljstva završava sukobima. Sukobi su često odraz disbalansa između očekivanja u davanju i primanju.

Drveni neboder Horvat, N. Mica šminkerica Kirin, M.

POVEZANE KNJIGE