Moja prva brojanka

Moja prva brojanka Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
6,33 MB
NAZIV DATOTEKE
Moja prva brojanka.pdf
ISBN
4757324150579

OPIS

Cijeli ovaj projekt namijenjen je djeci niže školske dobi koja se prvi put susreću s brojevima od 1 do 20. Na vrlo jednostavan i zanimljiv način dijete će naučiti brojiti do 20, a potom svladati zbrajanje i oduzimanje slažući na podlogu magnete s likovima životinja. U knjizi će dijete, zahvaljujući atraktivnim i djeci primjerenim ilustracijama, naučiti uspoređivati količine, izvoditi jednostavne računske operacije zbrajanja i oduzimanja te svrstati predmete s određenim zajedničkim svojstvom u skup. Autorica teksta je Sophie Bezombes, učiteljica nižih razreda osnovne škole, a predivne ilustracije djelo su Isabelle Jacqué. Riječ je, dakle, o izvanredno osmišljenom i oblikovanom edukativno-zabavnom proizvodu kakvog dosada nije bilo na našem tržištu, posebno pogodnom za poklon djetetu. U velikoj kartonskoj kutiji koja se pretvara u magnetnu ploču nalaze se: Knjiga od 48 stranica 101 magnet s likovima životinja za učenje brojanja

Pošalji prijatelju. Prijavi grešku. Moja prva bojanka 3.seria, Cijena: 39.74 kn, Opis proizvoda: Bojanke su, između ostalog, dobre i za učenje novih tehnika bojanja.

Knjiga pod nakladom Forum izdana je kao meki uvez uvez. Pročitajte više. Moja prva brojanka-kutija s magnetima količina.

POVEZANE KNJIGE