Na obali

Na obali - Chirbes, Rafael | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Chirbes, Rafael
DIMENZIJA
12,23 MB
NAZIV DATOTEKE
Na obali.pdf
ISBN
4075450071855

OPIS

U sumornom močvarnom krajoliku gradića Olbe, u vrijeme krize i siromaštva s kojim se suočavaju vlasnici malih gradskih obrta, jednog je dana u obalnom mulju pronađeno truplo nepoznata čovjeka. Kroz priču o ovom misterioznom događaju, autor vješto i realistično opisuje ljudske karaktere, pohlepu koja uništava međuljudske odnose, razočaranje životom koji nekima pruža previše, a nekima premalo prilika, ali i širu sliku suvremenog španjolskog društva.

Policija je na mjestu događaja provela očevid te se sada poduzimaju sve radnje u cilju utvrđivanja identiteta. "Policija je dojavu o pronalasku dijelova tijela, točnije kosti potkoljenice, dobila u ... Gradić na obali mora.

Istaknuo je da se Mihanović pokazao u privatnom sektoru, da ima zavidnu akademsku karijeru, poznat je u Splitu, u najzrelijim je ... Potresi magnitude 4,5, 4,8 te 4,9 osjetili su se između 7.45 i 8 sati na otocima Lesbos i Hios te duž turske obale Egejskog mora. Nekoliko manjih potresa osjetilo se prije, prema podacima Geodinamičkog instituta u Ateni.

POVEZANE KNJIGE