Poruka – Autoantologija

Poruka – Autoantologija - Prosenjak, Božidar | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Prosenjak, Božidar
DIMENZIJA
3,11 MB
NAZIV DATOTEKE
Poruka – Autoantologija.pdf
ISBN
1625834188501

OPIS

U pjesničkoj zbirci “Poruka” ugledni književnik Božidar Prosenjak otkriva nam se u novoj ulozi modernog pjesnika, vizionara i poetskog pripovjedača. “Poruku” bismo žanrovski mogli bliže odrediti kao ilustriranu autoantologiju pjesama ili poetsku slikovnicu za odrasle. Gotovo 60 pjesama, a i isto toliko ilustracija u boji, ritmički se smjenjuju, gibaju, nadopunjuju i stapaju u realno nerealan Prosenjakov pjesnički svijet i Vitezov likovni svijet.

August 2017 - Good job! (Dobar posao) Bio si dobar sinoć - poruka je koja je osvanula na staklu, a uz poruku je nacrtano i srce i otisak prstiju šake. "Nauči koristiti internet sigurno i pametno" je poruka koju je organizacija "Save the Children" za sjeverozapadni Balkan uputila djeci i roditeljima, s ciljem da upozori na potencijalne opasnosti i zloupotrebe s kojima su najmlađi suočeni u virtuelnom svijetu. Mejling lista - odabrati mejling listu za slanje newsletter-a Slanje sa email-a - odabrati email sa koga se salje Korak 3: U okviru polja sadržaj potrebno je nalepiti sadržaj generisane poruke klikom na dugme Sorce i Korak 4: Klikom na dugme Sačuvaj, kreiraće se nova poruka za testiranje newsletter-a Korak 4: Da bi se pristupilo testiranju newsletter poruke potrebno je kliknuti na ikonicu . Poruka koja ga je dočekala na automobilu nasmijala je sve osim vlasnika. Detalji.

dio (od 1980.-1987. godine) HK16-01285 Poslanice Neslanovčanima HK16-01288 Poruke na prljavim staklima automobila gotovo uvijek su uvredljive prirode.

POVEZANE KNJIGE