Raskrižje

Raskrižje - Riddle, A.G. | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Riddle, A.G.
DIMENZIJA
5,59 MB
NAZIV DATOTEKE
Raskrižje.pdf
ISBN
7813758688486

OPIS

Harper Lane ima problem. Za nekoliko sati morat će donijeti odluku koja će joj potpuno promijeniti život. No, kad se njezin let iz New Yorka za London sruši negdje usred Engleske, otkrit će da je sazdana od mnogo čvršće građe nego je ikad pretpostavljala. Dok se Harper i ostali preživjeli s leta 205 bore s nedaćama nakon pada aviona, uskoro shvaćaju da je svijet u koji su se srušili mnogo drugačiji od onog iz kojeg su poletjeli. No, gdje su se to našli? Zašto su ovdje? I kako će se vratiti kući? Nekolicina putnika djeluje kao da bi nešto mogli znati – Nick Stone, bogati investitor, Sabrina Schröder, njemačka znanstvenica, Yul Tan, računalni genij i Grayson Shaw, sin milijardera-filantropa. Njihovi su životi povezani i nisu se slučajno našli na istom letu, no sada moraju otkriti što se krije iza nesreće. Odgovori na njihova pitanja utjecat će na sudbinu cijelog čovječanstva… Ova nevjerojatno inventivna avantura, puna neočekivanih obrata, isprepliće motive moći, ambicije, sudbine, sjećanja i ljubavi u jedinstveni roman koji ćete čitati do kasno u noć! „Konstruiran i izrađen kao fino ugođeni švicarski sat, roman Raskrižje donosi neprekidnu akciju, fantastičnu radnju i, naravno, zaplete unutar zapleta!“ – Diana Gabaldon

Za nekoliko sati morat će donijeti odluku koja će joj potpuno promijeniti život. No, kad se njezin let iz New Yorka za London sruši negdje usred Engleske, otkrit će da je sazdana od mnogo ... Tražim dobrog fasadera: Sakupili i provjerili smo fasadere, koje rade u kraju Raskrižje i okolici.

Radovi nakon prethodne dugotrajne pripreme svih potrebnih papira, projekta suglasnosti, dozvola i javnih natječaja s rokom žalbi su sada iza nas i svi građani koji prolaze tim križanjem konačno će dobiti ono što godinama priželjkuju, uređeno križanje. Riječ je o građevinskim zahvatima kojima će se postojeće standardno četverokrako raskrižje rekonstruirati u rotor, najavljuju iz Grada Splita. Time će se optimalno iskoristiti raspoložive prostorne mogućnosti lokacije, povećati protočnost i razina prometne usluge ovog raskrižja koje je dio pristupne ceste Osnovnoj školi Žnjan ... Prema prvim informacijama kojim raspolaže zagrebačka policija, u prometnoj nesreći na križanju Branimirove i Zagrebačke ulice nastala je samo materijalna šteta.

POVEZANE KNJIGE