Rijeka otvorena svima

Rijeka otvorena svima - Fabijan Gracin | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Fabijan Gracin
DIMENZIJA
11,63 MB
NAZIV DATOTEKE
Rijeka otvorena svima.pdf
ISBN
2420784600884

OPIS

Fotomonografija “Rijeka otvorena svima” projekt je Izdavačke kuće Adamić u suradnji s Gradom Rijeka, autorski rad dvojice ponajboljih riječkih fotografa Petra Fabijana i Marka Gracina. Višegodišnje praćenje glavnih gradskih događaja, osluškivanje i bilježenje pulsa Grada i njegovih stanovnika, urodilo je nakon šest godina novom monografijom Rijeke

Izložba je pripremljena unutar projekata Riječka pisana baština u 19. stoljeću (Rijeka - Europska prijestolnica kulture 2020.

izložbom fotografija pod nazivom "Rijeka otvorena svima". Izložba "Rijeka otvorena svima" nastala je u suradnji s izdavačkom kućom Adamić, a predstavlja izbor fotografija Petra Fabijana i Marka Gracina iz istoimene fotomonografije. Autori su zadovoljni izgledom fotografija u velikom formatu. Na vanjskim izložbenim panelima na Kampusu Sveučilišta u Rijeci otvorena je nova izložba "Riječka pisana baština u 19.

POVEZANE KNJIGE