Stakleni kavez

Stakleni kavez - Carr, Nicholas | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Carr, Nicholas
DIMENZIJA
7,84 MB
NAZIV DATOTEKE
Stakleni kavez.pdf
ISBN
3774785129003

OPIS

Kamo mi to idemo, i koliko brzo? U knjizi Stakleni kavez slavni informatički filozof Nicholas Carr istražuje radikalan učinak našeg sve jačeg oslanjanja na računala i robote – i posljedice za našu budućnost. Od rada tekstilaca devetnaestog stoljeća do projektiranja kokpita suvremenih aviona, Carrovo istraživačko putovanje doseže vrhunac u potresnoj meditaciji o odnosu čovjeka i tehnologije. “Ovo je manifest za kulturu. ” – Los Angeles Review of Books“Carr piše elegantno, i iznimno dobro vlada činjenicama. Ponuda slučajeva u kojima nas je tehnologija iznevjerila je raznovrsna, i svaki put biva ne samo uvjerljiv nego i u pravu. ” – Wall Street Journal“Nick Carr jedan je od rijetkih mislilaca koji razumiju da je tehnološki napredak i bitna i zabrinjavajuća stvar. Stakleni kavez poziva na takvu tehnologiju koja naše ljudske sposobnosti nadopunjuje, umjesto da ih nadomješta.” – Clay ShirkyNicholas Carr je autor više knjiga te brojnih članaka i eseja objavljenih u najuglednijim svjetskim časopisima The Atlantic, New York Times, Wired i Nature. S prethodnom knjigom Plitko. Što Internet čini našem mozgu? bio je finalist Pulitzerove nagrade.

Htjet ... nicholas carr STAKLENI KAVEZ - Kako računala mijenjaju nas Stakleni kavez 35x25x25, odličan za čuvanje ptica pevačica, sitnih egzotičnih ptica a pogodan je i za glodare. Ima i vecih dimenzija transport ide autobuso Stakleni kavez : kako računala mijenjaju nas / Nicholas Carr ; s engleskog preveo Ognjen Strpić.

Nastavkom korištenja OLX.ba stranice prihvatate uvjete korištenja. Prihvati i zatvori Stakleni kavez poziva na takvu tehnologiju koja naše ljudske sposobnosti nadopunjuje, umjesto da ih nadomješta.Nicholas Carr je autor više knjiga te brojnih članaka i eseja objavljenih u najuglednijim svjetskim časopisima The Atlantic, New York Times, Wired i Nature.

POVEZANE KNJIGE