Uvod u analitičku kemiju

Uvod u analitičku kemiju - Kukoč Modun, Lea | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kukoč Modun, Lea
DIMENZIJA
10,48 MB
NAZIV DATOTEKE
Uvod u analitičku kemiju.pdf
ISBN
2544119934342

OPIS

Građa udžbenika „Uvod u analitičku kemiju” u potpunosti pokriva temeljne sadržaje analitičke kemije. Udžbenik je namijenjen studentima preddiplomskih studija na kojima se analitička kemija predaje na sveučilišnoj razini u odgovarajućem obimu. (…) Kako ovakvog udžbenika na hrvatskom jeziku nema, mogu zaključiti da udžbenik autora prof. dr. sc. Njegomira Radića i doc. dr. sc. Lee Kukoč Modun u stručno-sadržajnom smislu u potpunosti ispunjava zahtjeve nastavne literature u preddiplomskim studijima kemije i kemijske tehnologije te integriranom studiju farmacije. Izvoran pristup i način izlaganja gradiva i cjelovit pristup analitičkoj kemiji kojim se povezuje teorija s računskim primjerima koji sudentima dodatno približuju gradivo jamstvo su izvornosti i vrijednosti ovoga udžbenika. Pozitivno je da autori, tumačeći kemijske ravnoteže, nisu ostali samo na teoriji, nego su ih prispodobili ravnotežama u ljudskome organizmu i okolišu, upućujući studente da razviju svijest o važnosti njegova očuvanja i zaštiti ljudskoga zdravlja.

cookie) da bi se korisnicima prikazao dinamičan i personaliziran sadržaj, te su oni nužni za ispravan rad. Ako nastavite pregledavati ove stranice, kolačići će biti korišteni u suradnji s vašim preglednikom Weba. Građa udžbenika „Uvod u analitičku kemiju" u potpunosti pokriva temeljne sadržaje analitičke kemije.

sc. Lee Kukoč Modun. Uvod u analitičku kemiju i osnovni postupci u kemijskoj analizi; Gravimetrijske metode analize; Volumetrijske (titrimetrijske) metode analize; Osnove spektrometrijske analize u UV-Vis području; ISHODI UČENJA: Definirati i objasniti osnovne pojmove u kemijskoj analizi.

POVEZANE KNJIGE