Vladimir i Matilda

Vladimir i Matilda - Vuković Runjić, Milana | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Vuković Runjić, Milana
DIMENZIJA
3,90 MB
NAZIV DATOTEKE
Vladimir i Matilda.pdf
ISBN
9791678104692

OPIS

Čarobnjak Vladimir i njegova petogodišnja kći Matilda imaju zelenu kožu i žive u stablu. Iako Vladimir iz njega najradije nikada ne bi izlazio, znatiželjna Matilda želi upoznati svijet i, više od svega, imati prijatelje. Ne pomaže joj ni to što joj je mamu, inače dobru vješticu, začarao zli čarobnjak pa ih je napustila. Ovaj bajkoviti roman univerzalna je priča o dječjoj znatiželji, toleranciji, prijateljstvu te dobru i zlu.

veljače svojih sedamdeset godina djelovanja. Osnovano u veljači 1948., Zagrebačko kazalište lutaka do danas je izvelo više od 320 premijernih naslova. VLADIMIR I MATILDA, Milana Vuković Runjić Knjiga je potpuno nova, meki uvez.

Oni, naime, žive u deblu stare platane. Vladimir je Zeleni Čarobnjak koji brine o biljkama i drveću i o tome da proljeće dođe na vrijeme. Praizvedbom adaptacije bajkovite pripovijesti "Vladimir i Matilda" Milane Vuković Runjić u režiji Dražena Ferenčine, Zagrebačko kazalište lutaka (ZKL) obilježit će u subotu 24.

POVEZANE KNJIGE