Voditi iz nadolazeće budućnosti – Prijelaz ekonomije iz egosustava u ekosustav

Voditi iz nadolazeće budućnosti – Prijelaz ekonomije iz egosustava u ekosustav - Kaufer, Katrin | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kaufer, Katrin
DIMENZIJA
3,3 MB
NAZIV DATOTEKE
Voditi iz nadolazeće budućnosti – Prijelaz ekonomije iz egosustava u ekosustav.pdf
ISBN
5797009347401

OPIS

Ušli smo u kaotična vremena – zašto kolektivno stvaramo rezultate koje nitko ne želi? Izazovi novog stoljeća zahtijevaju novu ekonomsku logiku i inovativna rješenja – promjenu iz egosustava, koji je fokusiran isključivo na dobrobit pojedinca, u ekosustav koji svjesno radi za dobrobit cjeline. Promjena ekonomije prema ekološkoj svijesti već se pomalja svuda oko nas, a Scharmer i Kaufer identificiraju tu promjenu s kristalnom jasnoćom objašnjavajući zašto je potrebno da oni koji odlučuju prošire svoje razmišljanje s glave na srce kako bi ekonomija postala osviještena, humana i održiva za cijeli svijet. Uz ohrabrujuće, inspirativne primjere iz cijelog svijeta, ova nam knjiga nudi ekonomiju budućnosti – već sada.

Takođe, ta aždaja sada ne raste, nema više zapošljavanja kao ranije, pa onda nije ispravno ... Boris Vukić iz tvrtke ASEE - Adizes Southeast Europe kazao je kako je „smrt" riječ koju osnivači poduzeća u Hrvatskoj i okolnim zemljama ne žele čuti. Živopisno iskustvo s preuzimanjem upravljanja poduzećem koje je osnovao njegov otac, ispričao je Adnan Misimović iz sarajevske tvrtke Megamix. U Ameriku se dolazi zato što vam se ovdje, dok se profesionalno i generacijski uzdižete, ne rugaju zbog toga ili zato što preferirate "čoban salatu".

Ušli smo u kaotična vremena - zašto kolektivno stvaramo rezultate koje nitko ne želi? Izazovi novog stoljeća zahtijevaju novu ekonomsku logiku i inovativna rješenja - promjenu iz egosustava, koji je fokusiran isključivo na dobrobit pojedinca, u ... Oko 40 posto ljudi u razvijenim zemljama koristilo je barem neku uslugu na zahtjev, a trend promjena prijeti urušavanjem tradicionalnih poslovnih modela i uvođenje ekonomije na zahtjev. Pojava usluga na zahtjev diljem svijeta olakšala je rast industrijske vertikale i nadahnula poduzeća da automatiziraju svoje usluge. Voditi iz nadolazeće budućnosti - Prijelaz ekonomije iz egosustava u ekosustav količina Dodaj u košaricu ISBN: 9789532573480 Izdavač: Planetopija d.o.o.

POVEZANE KNJIGE