Bog mi je svjedok

Bog mi je svjedok - Tsitas, Makis | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Tsitas, Makis
DIMENZIJA
10,39 MB
NAZIV DATOTEKE
Bog mi je svjedok.pdf
ISBN
3467708703944

OPIS

Bog mi je svjedok dirljiv je i urnebesan portret grčkog društva koji vjerno prikazuje njegove brojne boljke i proturječja. Hrisovalántis, simpatičan heroj obdaren smislom za humor i apsurd, nedavno je ostao bez posla i bori se s propadajućim zdravljem. Utjehu pronalazi u obitelji, sestrama i ocu, s kojima živi otkad zna za sebe, dakle preko pedeset godina. Hrisovalántis, prototip europskog luzera 21. stoljeća, sanjari o novom zaposlenju i suosjećajnom šefu, konačnoj otplati kredita, a nadasve o poštenoj ženi.

MARC zapis - ID: 17831 ... Bog Mi Je Svjedok. Bog mi je svjedok da jos sanjam te dodjes u snu stvarna k'o da si tu Zivot bi bio lijep da se ne sanja o, kako bole budjenja Samo, nebo zna kol'ko mi jos nedostaje samo jedno tvoje, volim te Bog mi je svjedok da jos sanjam te "Bog mi je svjedok, nisam spavala s nećakom.

Tko sam ja da mu sudim?", izjavio je Dalibor Opačak za Večernji list , nakon što ga je jučer ... Makis Tsitas BOG MI JE SVJEDOK Naša ponuda može se pretraživati na temelju dva osnovna principa: Pretraga korištenjem tražilice koja je strukturirana tako da se na početku upisivanja željenog pojma u samom polju tražilice u padajućem izborniku pojavljuju rezultati koje je moguće odabrati ili upisivanjem cijelog pojma i odabirom polja Pretraži Bog mi je svjedok, a to dokazuje i ono što sam o tomu pisao, koliko mi je stalo do sreće bošnjačkog naroda i do procvata njihove islamske vjere u okvirima europskog laicizma i ekumenizma, pa sebi dopuštam jednu preporuku onima koji se u BiH drže nasljednicima politike Alije Izetbegovića. Častite uspomenu na njega, on je to zaslužio po ... SARAJLIJA TVRDI: Bog mi je svjedok! Opet vidim k`o nekad nakon što sam bio na Dobrim vodama kod Foče.

POVEZANE KNJIGE