Kak je zgorel presvetli Trombetassicz

Kak je zgorel presvetli Trombetassicz - Gregur, Marko | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Gregur, Marko
DIMENZIJA
12,21 MB
NAZIV DATOTEKE
Kak je zgorel presvetli Trombetassicz.pdf
ISBN
4548058057703

OPIS

U konkurenciji ovogodišnjeg Frica bili su romani "Što na podu spavaš" Darka Cvijetića, "Meho" Almina Kaplana, "Odlazak" Andreja Nikolaidisa, "Mladenka kostonoga" Želimira Periša i "Plivač" Ivice Prtenjače. Među ostalim, objavio je i romane "Kak je zgorel presvetli Trombetassicz" (Hena com, 2018.) i "Mogla bi se zvati Leda" (Hena com, 2018.), a pokretač je festivala "Alpe Jadran Festival mladih pisaca". Naslovnica » Najave » Kak je zgorel presvetli Trombetassicz i American Bob Kak je zgorel presvetli Trombetassicz i American Bob Autor: urednik dana 16. svibnja 2018. Najvjerojatnije je prvo, ali to ne možeš znati ako ne pročitaš barem stranicu-dvije.

Roman Marka Gregura Kak je zgorel presvetli T... Roman Marka Gregura Kak je zgorel presvetli Trombetassicz za suvremenu je hrvatsku književnost dvostruko heretičan: napisan je na podravskom kajkavskom, a nađe se u njemu i predgajskog pravopisa.Dakle, već ga zbog toga valja cifrasto pozdraviti. To tvrdi štokavac koji nakon nekoliko stranica, bez upotrebe knjizi priloženog rječnika, više nije primjećivao da čita kajkavski. Marko Gregur KAK JE ZGOREL PRESVETLI TROMBETASSICZ - 1 ULOMAK.

POVEZANE KNJIGE