Planer čitanja: Imam dobar plan… (mali)

Planer čitanja: Imam dobar plan… (mali) PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
11,39 MB
NAZIV DATOTEKE
Planer čitanja: Imam dobar plan… (mali).pdf
ISBN
2521765648866

OPIS

IMATE LI PLAN ČITATI BAŠ SVAKI DAN? Planer čitanja idealan je dar svakom knjigoljupcu. Ako volite bilježiti misli najdražih autora, prepisivati stihove ili zapisati koju rečenicu – ovo je planer za Vas. “Knjiga koju smo pročitali, a iz nje nismo ništa zapisali, nepročitana je knjiga”, rekao je francuski pisac i književni kritičar Antoine Albalat. Uz ovaj planer, sve Vaše bilješke ostat će zabilježene kao podsjetnik na najvrednije književne trenutke. Čitajte i bilježite svaki dan! Obogatite sljedeću godinu mislima i porukama po svojem izboru. U sljedećoj godini želimo Vam ostvarenje svih čitateljskih planova i planer popunjen do posljednje stranice.

Peđa Grbin je rekao kako u prijedlogu zakona o obnovi piše da se ljudima na područjima pogođenima potresom financira obnova u 100-postotonom iznosu, a danas je ministar Horvat rekao nešto drugačije. Godina čitanja. Kako bismo na razne načine obilježili ovu godinu kao Godinu čitanja, na satu Hrvatskoga jezika učenici osmog b razreda učili su kako napisati dobar i zanimljiv problemski članak.

Jabuka. Ovu građu tijela karakteriziraju široka ramena, uži bokovi i mršavije noge.Najviše kilograma nakuplja na području trbuha.

POVEZANE KNJIGE