Planer – Kako postati Jogi

Planer – Kako postati Jogi Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
12,17 MB
NAZIV DATOTEKE
Planer – Kako postati Jogi.pdf
ISBN
3606791702363

OPIS

Jesti, piti, spavati! Malo smijeha, puno kuknjave! Je li to sve?Zar ćeš umrijeti kao crv? Probudi se! Dosegni besmrtnu radost.Šri Svami Satyananda SarasvatiDragi čitatelju, joga oslobađa kreativni potencijal života. Svakodnevno vježbanje izgrađuje unutarnju snagu i prirodnu otpornost tijela, ono zadire u srž problema umjesto da se bavi simptomima i tako razvija osjećaj oslanjanja na vlastite snage i samopouzdanja. Za razliku od sporta, u jogi nema natjecanja. Izazov je vlastita snaga volje. Ovaj je dnevnik tu da bi te nadahnuo i ohrabrio na najljepšem putovanju – putovanju prema samospoznaji koje može početi i na prostirci za jogu. Namijenjen je bilježenju znanja, dojmova i pitanja, koji se prirodno pojavljuju nakon satova i radionica joge. Pamćenje je nepouzdano; radije bilježi –piši i skiciraj. Neka bude jedinstvo između uma, tijela i duše. Neka ti joga donese osjećaj unutarnjeg i vanjskog sklada.Na sva svoja pitanja možeš odgovoriti sam. Učitelj je u tebi.– Šri Svami Satyananda Sarasvati

Iz tog razloga pojavljuju se novi pravci, drevno znanje podseća na velnes gimnastiku. Da postanem Bez obzira kako želite pristupiti jogi, postoji osnovni redoslijed koji slijedi većina razreda: Započnite praksu kratkom vježbom meditacije i intonacije, smirivanjem uma i centralizacijom misli.

Stiles, Tara 130,00 kn 117,00 kn. Dodaj u košaricu.

POVEZANE KNJIGE