Snježno kraljevstvo

Snježno kraljevstvo Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
5,23 MB
NAZIV DATOTEKE
Snježno kraljevstvo.pdf
ISBN
9567010073126

OPIS

Ljupko kraljevstvo okovano je ledom i osuđeno na vječnu zimu. Hrabra princeza Ana kreće u potragu za svojom sestrom Elzom koja jedina može poništiti čaroliju i spasiti kraljevstvo. Na tome putu pomoći će joj Kristof, odvažni mladić iz planina, kao i njegov vjerni sob Sven. Zajedno će posjetiti zemlju trolova, probijati se snježnim planinama i upoznati smiješnoga snjegovića Olafa. Pridruži im se i ti u ovoj uzbudljivoj snježnoj pustolovini!

Moj izbor Moj izbor Ocjena: 4.4 /5 (13099) Više od ... Kraljica Elsa od Arendella (eng. Queen Elsa of Arendelle) je izmišljeni lik koji se pojavljuje 53.

18:00 Veliki kinohit iz 2013., fantastična fantazija „Snježno kraljevstvo", vodi nas na putovanje u snježno kraljevstvo, u kojem vladaju sestre Elsa i Anna, u kojem upoznajemo simpatične likove poput snažnog Kristoffa, njegovog lojalnog soba Svena te smiješnog snježnog stvorenja Olafa. Snježno kraljevstvo Prikažite filtere Sakrijte filtere Vrsta izdanja Bojanke Slikovnice Kartonke Edukativna izdanja Enciklopedije Luksuzna izdanja Ostalo Cijena do 30 kn od 30 kn do 70 kn od 70 kn do 150 kn više od 150 kn Dob 0 - 4 4 - 8 8 - 12 12 + Pretraži Stigao je prvi službeni trailer za Snježno Kraljevstvo 2 - sinkronizirano na Hrvatski Elsa, Anna, Kristoff i Olaf odlaze duboko u šumu kako bi saznali drvenu... Snježno kraljevstvo (2013) Frozen. Žanr Animirani, Avantura, Glazbeni, Komedija .

POVEZANE KNJIGE