Tumačenje snova

Tumačenje snova - Rogar, Ivana | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Rogar, Ivana
DIMENZIJA
11,86 MB
NAZIV DATOTEKE
Tumačenje snova.pdf
ISBN
6866642276631

OPIS

Nakon prve vrlo hvaljene zbirke priča Tamno ogledalo književnica Ivana Rogar objavila je novu knjigu – Tumačenje snova. U prvoj knjizi upoznali smo vrhunsku stilisticu koja portretira osebujne gradske likove u kritičnim životnim trenucima. U drugoj zbirci ona ide korak dalje – za glavne likove izabrala je djevojke i žene uhvaćene u spiralu opsesija i fobija. Taj je svijet izvrnut izvana prema unutra – sve ono što se čini u svijetu velikim, za te je žene beznačajno, ali zato im je od presudne važnosti nešto što drugi niti ne primjećuju; stvarnost prelazi u snove, a snovi u stvarnost; virtualno se izlijeva u realno, realno u virtualno. Njihove misli i tijela isprepleteni su , njihovi se strahovi očituju na njihovoj koži, ne zna se gdje prestaju osjećaji, a počinje krvarenje… Jezik Ivane Rogar istovremeno je human i razoran, kolokvijalan i metaforičan, suosjećajan i crnohumoran. U njenom svijetu jedna dječja igra, jedan post na internetu, jedna čudna gošća u restoranu, jedna obična vožnja izmiču tlo pod nogama.– Boris Beck

Kada zaspemo, tijelo i um se opuste i neke odgovore počinju davati snovi.. Zapisi o tumačenju snova postoje i u Bibliji, kada ... Pristupate misterioznom i fascinantnom svetu snova gde se pravila realnosti ne mogu primeniti.

Želite dodatno tumačenje svojih snova, ili niste pronašli san koji tražite? Uvijek možete pitati naše savjetnike! Savjetnici za snove . Zija.

POVEZANE KNJIGE