Zaboravljeni sin

Zaboravljeni sin - Gavran, Miro | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Gavran, Miro
DIMENZIJA
8,54 MB
NAZIV DATOTEKE
Zaboravljeni sin.pdf
ISBN
9996387818976

OPIS

ZABORAVLJENI SIN – duhovit, emotivan i topao roman Mire Gavrana u novom ruhu Književno štivo, ako je dobro napisano, oduvijek je nudilo precizne odgovore na pitanja pred kojima smo se i kao roditelji, ali i kao odgajatelji osjećali slabima. Veliki uspjeh romana o mladiću odraslom u ustanovi za djecu s posebnim potrebama ne leži samo u spretno odabranoj dnevničkoj formi i gledištu infantilnog pripovjedača, nego i u odabiru trenutka kojim priča započinje. Mladić se nakon šesnaest godina vraća u roditeljski dom. Svojim čistim odnosom prema bližnjima – koji su o njemu do tada šutjeli – on oplemenjuje svijet u koji je ušao. Čini boljim i njega, i nas koji se već četvrt stoljeća ne prestajemo družiti s Gavranovim Mislavom. I uvijek iznova zatitramo nad čistoćom njegovih bilježaka.

Ta škola postaje njegov dom i njegov cijeli svijet. Tamo stječe prijatelje, uči se suživotu s drugim ljudima, pohađa srednju školu i odlazi na praksu. Roman Zaboravljeni sin emotivna je i topla ljudska priča pretočena u roman pisan u formi dnevničkih bilježaka.

Jedna od špekulacija o motivima ubojstva je bila i da su povod Slavkovi dugovi. No, to nije dokazano, a ubojice, unatoč fotorobotima i nagradi od 50 tisuća kuna ... Miro Gavran ZABORAVLJENI SIN.

POVEZANE KNJIGE