Kći

Kći - Shemilt, Jane | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Shemilt, Jane
DIMENZIJA
5,50 MB
NAZIV DATOTEKE
Kći.pdf
ISBN
6443512748589

OPIS

Jenny je uspješna obiteljska liječnica, majka troje tinejdžera i supruga uvaženog neurokirurga. Ali kad se njezino najmlađe dijete, petnaestogodišnja Naomi, ne vrati kući nakon školske predstave, Jennyn naizgled idealan život počinje se raspadati. Policija pokreće istragu po cijeloj državi, ali bezuspješno. Naomi je nestala, a njezina je obitelj uništena. Kako mjeseci prolaze, najgore mogućnosti – otmica, ubojstvo – čine se manje vjerojatnima. Trag se ohladio. No za očajnu Jenny potraga je tek počela. Više od godinu dana nakon kćerina nestanka, Jenny još uvijek pokušava pronaći odgovore – a ono što saznaje duboko je uznemiruje. Svi kojima je vjerovala, svi za koje je mislila da ih poznaje, skrivaju svoje tajne, a pogotovo Naomi. Povezujući tragove koje je njezina kći ostavila iza sebe, Jenny otkriva posve drugačiju Naomi od one kakvu je mislila da je odgojila. Uz svoju liječničku praksu, Jane Shemilt je diplomirala na poslijediplomskom studiju kreativnog pisanja na Sveučilištu Bristol te nastavila svoj magistarski studij kreativnog pisanja na Sveučilištu Bath Spa. Oba je studija završila s izvrsnim ocjenama. Sa svojim prvijencem Kći ušla je u najuži izbor za nagradu Bath Spa Sveučilišta Janklow & Nesbit te nagradu za beletristiku Lucy Cavendish. Živi u Bristolu s mužem, profesorom neurokirurgije i petero djece. Roman Kći s engleskoga preveo je Dado Čakalo.

godini u noći sa subote na nedjelju od posljedica srčanog udara. Galerija: 19-godišnja kći reality zvijezde na meti kritika: Napali je jer se skinula u donje rublje, a sada svi komentiraju outfit u kojem je prošetala Amelia Gray Hamlin Lisa Rinna, glumica i zvijezda showa "The Real Housewives of Beverly Hills" sa svojih 57 godina izgleda apsolutno savršeno, a izgleda da su njezine besprijekorne gene ... Prošlo je osam dana od prerane smrti legendarnog glazbenika Đorđa Balaševića - njegovi obožavatelji iz cijele regije i dalje tuguju, a kad je Đoletova kći Jovana na svom Instagram profilu objavila staru snimku, na kojoj je kao sramežljiva djevojčica pričala o voljenom ocu, mnogi nisu mogli suspregnuti suze. - Pa najviše volim tatu kao pravog tatu - govori Jovana, a voditelj je na ... Balaševićeva kći rasplakala i sebe i tisuće ljudi divnom obiteljskom snimkom: 'Najviše volim tatu kao tatu' Jovana Lola Balašević gleda stare obiteljske snimke, jedan komadić videa njene obitelj podijelila je na društvenoj mreži, u njemu ona i sestra Jelena Beba pričaju o tome kako vole tatu Đorđa. Otkako su se pojavile glasine da je Putinova kći, Jelizaveta je na svojem Instagramu, gdje se predstavlja kao Rozova Luiza, skupila preko 98 tisuća pratitelja.

Posebno je bila shrvana kći Anamarija koja nije skrivala tugu zbog smrti oca, a utjehu je potražila u zagrljaju majke Vesne. Milan Bandić, gradonačelnik Zagreba, preminuo je u 66.

POVEZANE KNJIGE