Kuća s trijemom – Model 3

Kuća s trijemom – Model 3 Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
8,57 MB
NAZIV DATOTEKE
Kuća s trijemom – Model 3.pdf
ISBN
4339501981556

OPIS

Tko ne bi poželio provesti život u prostranoj kući s velikim trijemom? Nekoliko stepenica od vrta do trijema, tek toliko da se s njega pruža bolji pogled. Model je pogodan za igru nešto iskusnijih graditelja, premda i oni s manje iskustva a više hrabrosti, uz asistenciju roditelja, dolaze u obzir. dimenzija modela – 160mm x 135mm x 100mm broj djelova u kompletu – 112 komada

Stvorili smo razne verzije ove drvene kuće za odmor za naše kupce. Vila se sastoji od prizemlja s dnevnom sobom, kuhinjom, blagovaonom, hodnikom, stubištem, spremištem, dvije spavaće sobe s vlastitim kupaonicama i natkrivenim terasama površine 3,82 m2, wc-om, natkrivenim trijemom, terasom površine 16,47 m2 te bazenom površine 34 m2 i prvog kata s jednom spavaćom sobom, teretanom, kupaonicom, wc-om ... Drvena kuća Kuu 60 u ponudi HONKE komforna je prizemnica koja svojom veličinom i prostornim rješenjima predstavlja idealan izbor kuće za odmor i stanovanje. I ovoga puta donosimo opis ponude i cijene za tržište Hrvatske i Slovenije, povezujući kupce sa ovlaštenim predstavništvom. Naručite u VBZ online bookstore-u poznati naslov "Kuća prizemnica - Model 4" autora "".

Dodaj u listu želja. ISBN: BAR*091032 Izdavač: Barikada j.d.o.o.

POVEZANE KNJIGE