Nasljeđe u kostima

Nasljeđe u kostima - Redondo, Dolores | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Redondo, Dolores
DIMENZIJA
3,27 MB
NAZIV DATOTEKE
Nasljeđe u kostima.pdf
ISBN
6420416117769

OPIS

Uzbudljivi nastavak španjolske kriminalističke senzacije “Nevidljivi čuvar”. Napeta, mračna priča koja je osvojila svijet. Godina je dana prošla otkad je viša inspektorica Amaia Salazar uhitila Jasóna Medinu zbog silovanja i brutalnog ubojstva pastorke Johane. Inspektorica, sad u visokoj trudnoći, ima samo jedan zadatak prije odlaska na rodiljni: prisustvovati suđenju. No suđenje se iznenada prekida. Medina je počinio samoubojstvo, a za sobom je ostavio misterioznu poruku za inspektoricu na kojoj je jedna jedina riječ: Tartallo. Kako bi otkrila istinu, Amaia se još jednom mora suočiti s demonima vlastite prošlosti i vratiti se u dolinu svog djetinjstva gdje će istraga dobiti zastrašujući preokret.

MARC zapis - ID: 87466 ... Denzitometrija se zasniva na mjerenju snopa rendgenskog ili mekog gama-zračenja nakon prolaska kroz tkivo i izračunavanja razlike između zadržavanja u kostima i u mekom tkivu. Test gustoće kostiju ili denzitometrija određuje da li imate osteoporozu ili ste u opasnosti od osteoporoze. Nasljeđe u kostima / PROFIL, Grad Mostar, 34 KM, Strip knjižara Dostava u roku 24/48h Sigurna kupovina Kartično plaćanje Novi naslovi Kiosk izdanja Kompleti Svi brendovi na jednom mjestu nasljeĐe u kostima nasljeĐe u kostima nasljeĐe u kostima nasljeĐe u kostima nasljeĐe u kostima nasljeĐe u kostima nasljeĐe u kostima.

EndNote RefMan (RIS) MARC +Wish lista +Rezervacija . MARC zapis - ID: 87466 ... Denzitometrija se zasniva na mjerenju snopa rendgenskog ili mekog gama-zračenja nakon prolaska kroz tkivo i izračunavanja razlike između zadržavanja u kostima i u mekom tkivu.

POVEZANE KNJIGE