Novak

Novak - McCarty, Monica | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
McCarty, Monica
DIMENZIJA
5,34 MB
NAZIV DATOTEKE
Novak.pdf
ISBN
7611312640955

OPIS

Škotski kralj Robert Bruce ponovno osvaja kraljevstvo od Engleza. Da bi pobijedio, bit će mu potrebno sve umijeće i hrabrost elitne skupine ratnika, Čuvara Visočja, muškaraca koji se bore bez straha i vole bez granica. Vatren, agresivan i odvažan, Kenneth Sutherland istinski je prvak – vješt sa svakim oružjem i željan pobjede. Kenneth je napokon spreman za najveći izazov: pridružiti se tajnoj vojsci Roberta Brucea i boriti se među elitom. Kennethova je najbolja prilika da stekne tu čast tako što će pobijediti na Visočkim igrama. Usredotočenog i spremnog za pobjedu, nenadano ga obuzima ljupka žena – i ukradeni trenutak grešnoga zavođenja. Njezino nevino uzbuđenje i besramna glad zapalit će mu krv u žilama. Zaslužit će mjesto među Čuvarima – i u krevetu Mary od Mara. Grubi, zgodni junak u nastanku uzdrmao je srce koje bi trebalo biti pametnije. Mary sezaklinje da će se predati samo jednom – bez obećanja, bez slomljenih srca, samo jedna noć nevjerojatne strasti. Ništa je, obećava sebi, neće uvjeriti da preda teško stečenu neovisnost i stavi život u ruke još jednoga moćnog čovjeka. Međutim, sa svakim nježnim dodirom i poljupcem koji oduzima dah, ona želi više. Mary želi njegovo srce. Ali je li taj odlučni prvak spreman predati sve za ljubav? Malo o autorici: Monica McCarty autorica je uspješnica Rendžer, Sokol, Poglavar, Svetac i Zmija, prvih pet knjiga iz serije Čuvari Visočja, trilogije Highlander (Highlander Untamed, Highlander Unmasked i Highlander Unchained) i trilogije Campbell (Higland Warrior, Highland Outlaw i Highland Scoundrel). Njezino zanimanje za škotski klanovski sustav potaknuto je na najvjerojatnijem mjestu; na predavanjima iz komparativne pravne povijesti na pravnom fakultetu na Stanfordu. Nakon kratke, ali slatke odvjetničke karijere, shvatila je da će biti preteško uskladiti karijeru odvjetnice s nomadskim životom svoga supruga, koji je profesionalni igrač bejzbola. Zato je zamijenila pravne spise škotskim povijesnim romansama, čiji su junaci seksi alfa mužjaci. Monica McCarty živi s mužem i dvoje djece na širem području San Francisca. www.monicamccarty.com

Hrvat i Slovak pobjednički su trofej dobili iz ruku jednog od posljednjih velikana australskog tenisa Patricka Raftera, a za trijumf u Melbourne Parku zaradili su kao par 600.000 australskih dolara, što je oko tri milijuna kuna NOVAK ĐOKOVIĆ uvjerljivo je pobijedio Daniila Medvedeva u finalu Australian Opena sa 7:5, 6:2, 6:2. Deveti put je osvojio prvi Grand Slam godine te ukupno 18.

We specialize in all kinds of swaps, and provide quality Made-in-America precision maching. Novak - John Nolan plovi opasnim, duhovitim i nepredvidljivim svijetom "mladog" policajca - Pogledajte video i opis za seriju Novak (The Rookie) z pořadu ČT " Srpnová noc"Hudba: Petr NovákText : Ivo PlickaPuvodní skupina :George and BeatovensNahráno se skupinou Flamengo NOVAK, IZPUŠNI SISTEMI, d.o.o. Drgančevje 14, 8000 Novo mesto Tel: 07 33 41 850 Fax: 07 33 41 840 E-mail: [email protected] Delovni čas: Pon-Pet: 7:00- 15:00 Proizvodnja II.

POVEZANE KNJIGE