Pustila sam te

Pustila sam te - Mackintosh, Claire | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Mackintosh, Claire
DIMENZIJA
3,88 MB
NAZIV DATOTEKE
Pustila sam te.pdf
ISBN
5450263754489

OPIS

U djeliću sekunde, život Jenne Gray pretvara se u noćnu moru. Njezina jedina šansa da opstane odlazak je od svega što poznaje i novi početak. Očajnički želeći pobjeći, Jenna odlazi u samotnu kolibu na velškoj obali, ali proganjaju je strahovi, tuga i sjećanja na okrutnu večer u studenom koja joj je zauvijek promijenila život. Malo-pomalo, Jenna počinje nazirati mogućnost sreće u budućnosti. Ali prošlost tek što je nije sustigla i posljedice će biti razorne… Jesu li vam se svidjeli romani Nestala i Djevojka u vlaku? Ako jesu, ovaj fascinantni triler prepun nenadanih obrata i o kojemu svi govore pravi je izbor za vas.

Nije ju mogla spriječiti. Ili jest? U djeliću sekunde, život Jenne Gray pretvara se u noćnu moru. Najveći izbor e-knjiga na hrvatskom jeziku, pronađite veliki izbor svjetskih hitova u našem katalogu.

Njegove stjenovite obale, plaže, pijesak i usamljenost. Uskoro pišem preporuku.

POVEZANE KNJIGE