Tužitelj

Tužitelj - Rajić, Vlado | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Rajić, Vlado
DIMENZIJA
8,33 MB
NAZIV DATOTEKE
Tužitelj.pdf
ISBN
3577746079260

OPIS

Uronite u svijet nacionalnoga pravosuđa, odnosno stanja i odnosa u hrvatskom pravosuđu. “Junak” romana je cijela služba Državnoga odvjetništva koja se hrva s problemima te traga za istinom i pravdom. U prostoru između imaginacije i stvarnosti autor razvija priču u kojoj čitatelj postaje sudionikom stvarnih događaja.

8h JEZIVO IŽIVLJAVANJE Mačka pogođena iz samostrela i ostavljena da crkava u mukama. Tužitelj s Manhattana Cyrus Vance dao je naslutiti da bi istraga mogla obuhvatiti i moguća financijska kaznena djela povezana s Trumpovom tvrtkom. Trump je uporno tvrdio da nije učinio ništa protuzakonito i da je istraga politički motivirana. Stranke Međunarodnog kaznenog suda (ICC) u petak su izabrale Britanca Karima Khana za novog tužitelja, na mandat od devet godina koji počinje 16.

8h YouTuber Baka Prase priveden, zaplijenili su mu automobil. 8h JEZIVO IŽIVLJAVANJE Mačka pogođena iz samostrela i ostavljena da crkava u mukama. Tužitelj s Manhattana Cyrus Vance dao je naslutiti da bi istraga mogla obuhvatiti i moguća financijska kaznena djela povezana s Trumpovom tvrtkom.

POVEZANE KNJIGE