Vodim te u Tokio

Vodim te u Tokio - Spasović Juričić, Danica | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Spasović Juričić, Danica
DIMENZIJA
3,60 MB
NAZIV DATOTEKE
Vodim te u Tokio.pdf
ISBN
3530431737866

OPIS

Snažan i nadahnjujući roman za mlade Svi su u prvom romanu Danice Juričić Spasović Volim džudo, volim Sandru postali bolji – osim jednog. Upravo o njemu, o negativcu, o „izgubljenom dječaku”, o tinejdžeru koji je otišao krivim putem i koji se ne može lako vratiti… govori ova dirljiva priča. Kad padne u ruke policije, Goran, nadimka Zmija, shvaća da će iz lošega društva teško izaći i da ga tek sada čeka pakao. Posjetit ćete s njim barem dva neobična mjesta: maloljetnički zatvor i Japan. Ali usred mračnog dijela priče događa se čarolija dobrote. Na neobičan način Goran dobije priliku za povratak jer zrnca dobra mijenjaju njegov svijet. I najčvršći među vama neka se ne iznenade ako im, čitajući ovu priču, pobjegne koja suza. Zaljubljenici u Japan i džudo bit će ovdje osobito počašćeni opisima te daleke zemlje, Tokija, kulture i zbivanjima u čuvenom Kodokanu gdje je pored svih tinejdžerica jedna za Gorana uistinu posebna. To je Nami. “Vjerujem da će tinejdžeri koji budu uzeli u ruke ovu knjigu prepoznati u prikazanim likovima mnoge od dilema koje i njih muče, ali i da će, čitajući s interesom opise iz Japana, naučiti nešto i o uljudnom ophođenju prema drugim ljudima neovisno o njihovoj dobi, zanimanju, spolu ili bilo kojem drugom obilježju.” – Mirjana Krizmanić “Sam čovjek u kaosu može samo svisnuti… a zrnca dobra ipak mogu svaku priču preokrenuti, dati joj lijep kraj. Uživala sam i uživljavala se i baš putovala od Zagreba preko Turopolja do Tokija, od smućene tuge i zabrinutosti, preko očaja, straha do ozdravljenja i novih perspektiva.” – Magdalena Živković

Prije suradnje s Josipovićem u prvoj predsjedničkoj kampanji i dolaska u Ured predsjednika Juričić Spasović je radila kao novinaraka, ali se za sada, barem ne javno ... Naslovnica vas navodi na jedan trag, ali potpuno smo sigurni da ćete se iznenaditi kad otkrijete pravi smisao ove jednostavne rečenice: Vodim te u Tokio! 😎 😀 No, p rije nego vas autorica povede u Tokio posjetit ćete i okusiti maloljetnički zatvor. Potresno i uzbudljivo iskustvo! Danica Juričić Spasović: Vodim te u Tokio.

Budite u toku sa našim novostima i novim izdanjima uz naš newsletter. Prijavi se.

POVEZANE KNJIGE