Vrijeme ljubavi

Vrijeme ljubavi - Tribuson, Goran | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Tribuson, Goran
DIMENZIJA
6,20 MB
NAZIV DATOTEKE
Vrijeme ljubavi.pdf
ISBN
8909114253652

OPIS

Moja je majka znala govoriti kako se ljubavi čovjek uči na najrazličitije načine, ali ponajbolje je kad to radi uz pomoć velikih umjetničkih djela, ponajprije slikarstva, glazbe i lijepe književnosti klasičnoga tipa. Moj bi se otac samo nakašljao, nakon čega bi majka redovito kazala: – Molim te, Branko, pa valjda se zna na što sam mislila. Ja baš i ne mogu razabrati na što je majka mogla misliti, ali sam poslije shvatio kako se sve što je kazala o ljubavi odnosi na ljubav u najširem smislu riječi, od samilosti pa do podavanja cijeloga sebe za neku dobru i plemenitu stvar. Dakle, ljubav na koju se majka tada pozivala nije se mnogo razlikovala od one o kojoj danas govori papa Franjo.

Zagreb: Profil International d.o.o., 2006. str.

godine i od tada djeluje u peteročlanom sastavu - pjevačica i četiri muška člana (bubnjar, klavijaturist, gitarist i bassist).. Zbog svog raznovrsnog repertoara mnogobrojnih domaćih i inozemnih izvođača javnosti su poznati prije svega kao izvrstan "party band" koji na nastupima daje maksimalno sve od sebe, što rezultira fantastičnom atmosferom ... Tko te salje da me probudistko te salje da me podsjetissto je bilo vise nije, vrijeme prolazisto da radim kada zelim da zaboravimJezik zmije, u ruci jabukaci... Tekst pjesme Zorica Kondza - Vrijeme ljubavi: U oku tvom skrilo se more, vjetar i noc, a usne gore, krivo je ljeto i mjesec mlad, bila sam zal, a ti si bio val.

POVEZANE KNJIGE