Zdravo, dragi ubojice!

Zdravo, dragi ubojice! - Vadanjel, Radenko | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Vadanjel, Radenko
DIMENZIJA
12,16 MB
NAZIV DATOTEKE
Zdravo, dragi ubojice!.pdf
ISBN
4285306643933

OPIS

Naizgled nemotiviran pokušaj ubojstva sjekirom jedne tople ljetne noći — pokušaj koji završava ubojstvom potencijalnog ubojice — u zapuštenoj dvokatnici na rubu divljine, u pitoresknoj provinciji, nagrđenoj tek nazočnošću ljudskih stvorova boschovskih fizionomija što obitavaju u svojim ogromnim kućerinama bdijući nad zgrnutim imutkom, ustalasat će zatomljena sjećanja, pokrenuti niz mračnih događaja i potvrditi da je Nietzsche bio u pravu kad je rekao da nas posljedice naših djela drže u nemilosti ne obazirući se na činjenicu da smo se u međuvremenu ‘popravili’, kao što je bio u pravu i kad je rekao da sve prešućene istine postaju otrovne, i, dodajmo, ubojite. Kratki roman Zdravo, dragi ubojice! Radenka Vadanjela bavi se poniranjem u ponore ljudskih duša i navodi čitatelja na temeljito preispitivanje uvriježenih predodžbi o pojmovima žrtve i krvnika.

... Odjednom shvaćam da ja niz taj put jašem konja, a dragi hoda pored mene.

U nevidljivom ... Zdravo, dragi ubojice! Radenko Vadanjel. Ovaj roman bavi se prodiranjem u ponore ljudskih duša i navodi čitaoca na temeljno preispitivanje uvreženih mišljenja o pojmovima žrtve i dželata.

POVEZANE KNJIGE