Život pod uličnim svjetiljkama

Život pod uličnim svjetiljkama - Zaharija, Dinko | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Zaharija, Dinko
DIMENZIJA
4,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Život pod uličnim svjetiljkama.pdf
ISBN
6299094243719

OPIS

Život Dinka Zaharije najbolji je primjer, ali i poticaj svakom nevoljniku koji dotakne dno da odluči ponovno ustati i krenuti dalje nekim novim, boljim putem. Stoga je iznimno važno što je Zaharija odlučio upravo to opisati u ovom, po temi, u hrvatskom književnom stvaralaštvu, jedinstvenom djelu. A sve s cilje, kako kaže, da drugi nauče iz njegovih pogrješaka, kako ne bi i sami prošli put od obiteljskog situiranog života, preko ovisnosti do beskućništva i napuštenosti. – fra Siniša Pucić

- Želio sam da ova knjiga bude upozorenje i poticaj drugim ljudima, a posebno mladima, kako bi naučili nešto iz mojeg ... Ulične svjetiljke ponekad su baš poput svjetionika tračak nade u noći prepunoj sjena i grebena... Video isječak s promocije knjige Dinka Zaharije „Život pod uličnim svjetiljkama" održane u Gradskoj knjižnici u Zagrebu 27. travnja 2017.

Pod uličnim svjetiljkama ostaju tek zaključani kiosci i štandovi s cvijećem. Tek poneki ulični prodavač limenki piva nada se prolasku mlađih osoba. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet.

POVEZANE KNJIGE