Figurica Mickey i vatrogasni kamion

Figurica Mickey i vatrogasni kamion PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
12,68 MB
NAZIV DATOTEKE
Figurica Mickey i vatrogasni kamion.pdf
ISBN
6409314116081

OPIS

Figurica Mickey i vatrogasni kamion. Nova iMT tehnologija – kad se figurica približi setu za igru, na njemu će se upaliti svjetla i/ili glazba. Sve figurice su pokretljive u zglobovima. Dimenzije pakiranja 32,5*20*16 cm. Potrebne 2 LR6 baterije (uključene u pakiranje). Dob 3 . TV reklamu možete vidjeti na sljedećem linku: https://youtu.be/-xZwSOXbsAU.

Sve figurice su pokretljive u zglobovima.Mickey i Pajo Patak su najbolji vatrogasci. Novi dvostruki sustav kamera kod Apple iPhone 11 pametnog telefona fotografira puno više od onoga što vidiš Najbrži čip u pametnom telefonu do sad, produženi tijek trajanja baterije i tehnologija brzog punjenja su samo neki od aduta Ova web stranica koristi kolačiće tako da vam možemo pružiti najbolje moguće korisničko iskustvo. Podaci o kolačićima pohranjuju se u vašem pregledniku i obavljaju funkcije poput prepoznavanja kod povratka na našu web stranicu i pomaže našem timu da shvati koji su dijelovi web stranice vama najzanimljiviji i najkorisniji. Vatrogasni kamion igrica će vas staviti u ulogu hrabrog vatrogasca koji izvodi trikove u vazduhu vozeći svoj verni kamion za gašenje požara! Morate instalirati Unity player kako bi igrali ovu igricu.

Sve figurice su pokretljive u zglobovima. Baterije su uključene u pakiranje. Figurica Mickey i vatrogasni kamion.

POVEZANE KNJIGE