Frozen mikrofon s pojačalom na stalku

Frozen mikrofon s pojačalom na stalku Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
9,68 MB
NAZIV DATOTEKE
Frozen mikrofon s pojačalom na stalku.pdf
ISBN
4235633668651

OPIS

Ekskluzivan teleskopski mikrofon s 2 različite prateće melodije. Gornji dio može se skinuti. Podesiv po visini, kontrola glasnoće, line-in priključak tako da možeš spojiti svoju omiljenu glazbu sa svojim glasom. Potrebno 6 LR6 baterija (nisu uključene). Dimenzije pakiranja 28*70*7 cm. Dob 3 .

Frozen mikrofon s pojačalom na stalku. II Minnie mikrofon s pojačalom na stalku Prekrasan mikrofon s pojačalom podesiv po visini, kao nov, Frozen mikrofon na stalku, Tuzla, 20 KM, 20 KM Frozen mikrofon koji se sastoji od stalka podesive visine od 60 cm do 104 cm i 2 mikrofona, može se priključiti i na mp3. Za narudžbu potrebno poslati: Ime i prezime Adresa Broj telefona Ili se javiti na broj: 064 411 68 31 Dostavu vrši A2B, cijena dostave je 6 KM Ima kontrolu glasnoće, zvuk pratnje, zvučnik, 2 snimljene melodije i line-in priključak tako da možeš spojiti svoju omiljenu muziku sa svojim glasom.

Potrebno Prekrasan mikrofon s pojačalom podesiv po visini. Ukrašen dekoracijama u stilu Barbie.

POVEZANE KNJIGE