Hitched – Nemoguća oklada

Hitched – Nemoguća oklada - Ryan, Kendall | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Ryan, Kendall
DIMENZIJA
5,24 MB
NAZIV DATOTEKE
Hitched – Nemoguća oklada.pdf
ISBN
3800981281668

OPIS

Drugi nastavak serijala HITCHED, romantične komedije koja donosi i ljubav i strast. Njujorški plejboj i novopečeni poslovni mogul ima devedeset dana kako bi osvojio ženu koju je oduvijek želio i spasio očevu tvrtku. Postoji samo jedan sićušan problem: Ona ga ne podnosi. Na raspolaganju imam devedeset dana da napumpam svoju novopečenu lažnu ženu. Postoji samo jedan problem – ona me mrzi iz dna duše. A što u ugovoru lijepo piše? Dužni smo pružiti nasljednika. Ne podnosi boraviti sa mnom u istoj prostoriji. Kaže da se nikada neće približiti mom krevetu. Ali ja nikada nisam posustao pred izazovom i ne namjeravam početi. Pazite što vam kažem – preklinjat će da je uzmem, i to prije isteka devedeset dana.

Njujorški plejboj i novopečeni .. Kendall Ryan: Hitched- Nemoguća oklada. Cijena 35 kn ~ 5 € Pošalji poruku Veleprodajna cijena: Približno: Netto cijena: PDV: Šifra oglasa: 30356703 Podijeli Spremi Osnovne informacije Lokacija Grad Zagreb, Stenjevec, Špansko Stanje novo.

Olivia je pobjegla s vlastitog vjenčanja s Noom i on sada očekuje objašnjenje. Umjesto toga, Olivia mora pristupiti njihovom odnosu vrlo oprezno i promišljeno, jer tajna koju krije mogla bi joj uništiti karijeru, ali i odnos s Noom.

POVEZANE KNJIGE