Klanjam se

Klanjam se - Ivanišević, Ivica | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Ivanišević, Ivica
DIMENZIJA
7,32 MB
NAZIV DATOTEKE
Klanjam se.pdf
ISBN
6655327056044

OPIS

Doima se ležerno napisanom humoreskom koja se ležerno čita, no i to je privid, kao što su na početku romana prividni i lažni mir i uspavanost dremljivog gradića u kojemu se nikada ništa ne događa. - Divim im se i klanjam dok mi se srce grči zbog njihovog ogromnog bola. Zahvaljujem im se do neba, što za razliku od prethodnih generacija, koje ne osuđujem, nisu htele da kroz život koračaju pognute glave, mireći se činjenicom da žive u društvu koje je naviklo na nepravdu gomilanu decenijama.

- Nisu pristale na ćutnju i ravnodušnost koja bi u godinama koje slede polako ... ISUSE, klanjam se tvojoj svetoj rani Tvoje lijeve ruke i zahvaljujem Ti za velike boli koje si trpio meni za ljubav. Predragocjena krvi moga spasitelja, koja si potekla iz te rane očisti mi srce od svake zle napasti, da se u moja djela ne umiješa nikakav nered i nikakav grijeh.

POVEZANE KNJIGE