Kronika vesele zavjere

Kronika vesele zavjere - Schuberth, Richard | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Schuberth, Richard
DIMENZIJA
12,89 MB
NAZIV DATOTEKE
Kronika vesele zavjere.pdf
ISBN
4691563235984

OPIS

Kad markantni ali vremešni profesor Katz u vlaku za Beč upozna tinejdžerku Biggy, ostali putnici teško mogu naslutiti da upravo počinje pustolovina njihovih života. Njihova glavna misija postaje spriječiti mladoga nadobudnog pisca Renéa Mackensena da napiše roman o Katzovoj neprežaljenoj ljubavi Klari Sonnenschein. Renéu je naime dovoljno to što zna da je Klara preživjela koncentracijski logor kako bi ispleo priču o njoj koja nema nikakve veze s time kakva je ona uistinu bila. Katz i Biggy kuju nevjerojatnu zavjeru koja je minuciozno razrađena i pomalo okrutna, ali i neizmjerno duhovita i pametna. A njezini protagonisti u potrazi za istinom morat će iz austrijske idile putovati sve do Beograda i Tel Aviva. Kronika vesele zavjere prvi je roman prokušanog austrijskog esejista, dramatičara i pjesnika Richarda Schubertha. U njemu se miješaju mašta, oštroumnost i vic, a posebne poslastice su aforizmi kojima se otvaraju poglavlja. Pravi recept kako misliti svojom glavom i sačuvati neovisan duh!

U njemu se miješaju mašta, oštroumnost i vic, a posebne poslastice su aforizmi kojima se otvaraju poglavlja. S njemačkoga prevela Anne-Kathrin Godec. 'Kronika vesele zavjere' prvi je roman prokušanog austrijskog esejista, dramatičara i pjesnika Richarda Schubertha.

MARC zapis - ID: 25586 ... Free 2-day shipping. Buy Kronika vesele zavjere - eBook at Walmart.com 301 Moved Permanently.

POVEZANE KNJIGE