Minnie kolica za kupovinu 3 pozicije

Minnie kolica za kupovinu 3 pozicije Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
5,96 MB
NAZIV DATOTEKE
Minnie kolica za kupovinu 3 pozicije.pdf
ISBN
4046911797553

OPIS

Pođi u kupovinu s Minnie kolicima za kupovinu i ne zaboravi kupiti mlijeko za mačku.Kupovanje je zabavno uz Minnie kolica koja se mogu sklopiti na 2 različita načina; pa se mogu gurati kao kolica ili vući kao torba za kupovinu.Set uključuje i plastično voće i povrće.Za dob 3 godine i više.

Kupovanje je tako zabavno uz Minnie kolica za kupovinu! Minnie kolica za kupovinu 3 pozicije Disney Minnie Mouse 0126535MSN. Pođi u kupovinu s Minnie kolicima za kupovinu i ne zaboravi kupiti mlijeko za mačku.

Za dob 3 godine i više. Kupovanje je tako zabavno uz Minnie kolica za kpovinu! Imaju 3 pozicije tako da se mogu gurati kao kolica u trgovini ili vući iza sebe kao torba za kupovinu. Kupovanje je tako zabavno uz Minnie kolica za kupovinu! Imaju 3 pozicije tako da se mogu gurati kao kolica u trgovini ili vuai iza sebe kao torba za kupovinu. Ukljueuje DISNEY kolica za kupovinu MINNIE, 3 pozicije je u slobodnoj prodaji u trgovini po cijeni koja je navedena pored svakog trgovca u kartici "Trgovine".

POVEZANE KNJIGE