Moj prvi origami

Moj prvi origami Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
11,58 MB
NAZIV DATOTEKE
Moj prvi origami.pdf
ISBN
4913335117696

OPIS

Pratite jednostavne korake i postanite majstor origamija. Knjiga sadrži više od 20 fantastičnih papirnatih figurica za izradu, uključujući pingvine, dinosaure, avione i još mnoge druge oblike, te će kroz igru približiti djeci čaroliju ove drevne vještine. U knjizi se nalaze i različiti papiri za izradu figurica, kao i naljepnice kojima se mogu ukrasiti.

Poštanski sandučić. Pišite nam Vaša pošta.

Upute za izradu mačke od papira možete preuzeti na sljedećem linku: Mačka Uz pomoć priručnika Moj prvi origami (Znanje, 2017.), u nekoliko jednostavnih koraka (koji vam se u nekom trenutku sigurno neće učiniti jednostavnima, ali zato je tu YouTube da vam pripomogne), moći ćete izraditi dvadesetak zanimljivih papirnatih figurica, od pingvina do traktora. Prvi susret s origamijem 17-godišnja Hana Bosilj u origami se zaljubila u osnovnoj školi gdje im je gošća na satu likovnog pokazala kako se izrađuje ždral. Oduševljena Hana prepričala je roditeljima svoj susret, a oni su joj, prepoznavši njen potencijal, kupili knjigu ' Origami' od Davida Pettya. 2007.- želja: knjiga Moj prvi origami, Nakladnik Znanje i još nešto vezano uz origami i slatkiši Adresa: Samostan sestara bazilijanki Paviljon za djecu sv.

POVEZANE KNJIGE