1000 naljepnica – lutke za odijevanje

1000 naljepnica – lutke za odijevanje PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
8,64 MB
NAZIV DATOTEKE
1000 naljepnica – lutke za odijevanje.pdf
ISBN
5072627634390

OPIS

Kovčežić s dinosaurima Sadrži 4 knjige i 1000 naljepnica Ovaj vrhunski kovčežić za zabavu i učenje sadrži 4 knjige u potpunosti posvećene dinosaurima. Od strašnih letača i čudovišta iz morskih dubina, do divovskih mesojeda i zastrašujućih boraca, ova će vas knjiga zabaviti i zapanjiti. S njegovim slagalicama, labirintima, igrama i čudesnim modelima za sastavljanje dinosaura, ovaj komplet mora imati svaki obožavatelj dinosaura koji drži do sebe!

Složi prekrasne odjevne kombinacije za princeze, vile, balerine i sirene, ukrašavajući slikovnice naljepnicama i uroni u prekrasan svijet morskih zabava, veličanstvenih vrtova, blistavih kraljevskih balova i plesnih svečanosti. priČe za laku noĆ za mlade buntovnice: priČe za laku noĆ za mlade buntovnice 2: najljepŠe perraultove bajke slikovnica: looney tunes velika knjiga mozgalica: 1000 naljepnica-lutke za odijevanje: priČe iz cijeloga svijeta: oraŠar: badnja veČer: 1000 dinosaurskih naljepnica: snjeŽna kraljica: morski psi - zaviri unutra slikovnica: palČica Naljepnice za djecu - 1000 komada. Samoljepljive naljepnice za djecu s njihovim omiljenim likovima iz crtića odlična su ideja za poklon za rođendan vaših mališana! Set od čak 1000 naljepnica zasigurno će biti dovoljan da mališani naljepnicama ukrase sve što su zamislili! MOJE LUTKE ZA ODIJEVANJE.

Složi prekrasne odjevne kombinacije za princeze, vile, balerine i sirene, ukrašavajući slikovnice naljepnicama i uroni u prekrasan svijet morskih zabava, veličanstvenih vrtova, blistavih kraljevskih balova i plesnih svečanosti. 1000 naljepnica: Zabava s Benom je odlična knjiga autora Grupa autora. Knjiga pod nakladom EGMONT d.o.o.izdana je kao meki uvez.

POVEZANE KNJIGE