365 danas promijeni sebe – ljubičasta

365 danas promijeni sebe – ljubičasta - Dimitrova, Tanya | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Dimitrova, Tanya
DIMENZIJA
3,40 MB
NAZIV DATOTEKE
365 danas promijeni sebe – ljubičasta.pdf
ISBN
3756806395357

OPIS

U ovome osobnom vodiču do uspjeha svaki je dan danas, jedinstven i nenadoknadiv. Ono što možete učiniti danas učinite danas, i tako 365 puta zaredom, svakog dana i bez odgađanja. Odgovarajte na pitanja koja vas u vodiču očekuju, pišite o sebi, svojim željama, osluškujte i upoznajte sebe. Priznajte si svoje želje, definirajte svoje ciljeve i počnite ih ostvarivati. Uz ovaj priručnik za samopomoć postanite uspješni i sretni! O autorici: Tanya Dimitrova veleposlanica je Republike Bugarske u Hrvatskoj. Iza nje je bogat profesionalni put – najprije je bila novinarka, zatim i vlasnica i nakladnica tjednika „Vrijeme”, predsjednica nevladine organizacije, a potom županica Jambolske županije što joj je otvorilo vrata diplomacije. Autorica je dviju knjiga i više stručnih članaka, a kao veleposlanica predano pridonosi jačanju kulturne suradnje i razmjene između Bugarske i Hrvatske.

To je vodič koji nas motivira i potiče na promjene, pomaže nam u napretku i pruža podršku na putu transformacije. Za čitatelje Sense autorica otkriva što ju je privuklo psihologiji i pisanju knjige ... Kada zbrojite sve napisano, u knjizi '365 danas - promijeni sebe i ostvari svoje ciljeve' nalazite tek desetak kartica teksta.

Za čitatelje Sense autorica otkriva što ju je privuklo psihologiji i pisanju knjige ... Kada zbrojite sve napisano, u knjizi '365 danas - promijeni sebe i ostvari svoje ciljeve' nalazite tek desetak kartica teksta. Autorica, veleposlanica Republike Bugarske u Hrvatskoj, Tanya Dimitrova, u toj je knjizi samo autorica koncepta, vodič kroz knjigu koju vi morate napisati o sebi tijekom 365 dana, odgovarajući na njezina pitanja, konkretne upute, sugestije. Naime, uz doktorate iz etnologije i folkloristike, veleposlanica Dimitrova ima još i diplome iz teologije i novinarstva, a ovaj put odlučila je posjetiteljima knjižnice u četvrtak, 23.

POVEZANE KNJIGE