365 danas promijeni sebe – ljubičasta

365 danas promijeni sebe – ljubičasta - Dimitrova, Tanya | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Dimitrova, Tanya
DIMENZIJA
3,2 MB
NAZIV DATOTEKE
365 danas promijeni sebe – ljubičasta.pdf
ISBN
8689296633219

OPIS

U ovome osobnom vodiču do uspjeha svaki je dan danas, jedinstven i nenadoknadiv. Ono što možete učiniti danas učinite danas, i tako 365 puta zaredom, svakog dana i bez odgađanja. Odgovarajte na pitanja koja vas u vodiču očekuju, pišite o sebi, svojim željama, osluškujte i upoznajte sebe. Priznajte si svoje želje, definirajte svoje ciljeve i počnite ih ostvarivati. Uz ovaj priručnik za samopomoć postanite uspješni i sretni! O autorici: Tanya Dimitrova veleposlanica je Republike Bugarske u Hrvatskoj. Iza nje je bogat profesionalni put – najprije je bila novinarka, zatim i vlasnica i nakladnica tjednika „Vrijeme”, predsjednica nevladine organizacije, a potom županica Jambolske županije što joj je otvorilo vrata diplomacije. Autorica je dviju knjiga i više stručnih članaka, a kao veleposlanica predano pridonosi jačanju kulturne suradnje i razmjene između Bugarske i Hrvatske.

Iscjeljivanje traume Dodaj u košaricu. Dostava rasutog tereta.

Autorica, veleposlanica Republike Bugarske u Hrvatskoj, Tanya Dimitrova, u toj je knjizi samo autorica koncepta, vodič kroz knjigu koju vi morate napisati o sebi tijekom 365 dana, odgovarajući na njezina pitanja, konkretne upute, sugestije. Naime, uz doktorate iz etnologije i folkloristike, veleposlanica Dimitrova ima još i diplome iz teologije i novinarstva, a ovaj put odlučila je posjetiteljima knjižnice u četvrtak, 23. studenoga, predstaviti svoju treću knjigu naslova 365 danas - promijeni sebe i ostvari svoje ciljeve. Naoružajte se osmjehom, ljubaznošću, lijepim gestama, pozitivnim razmišljanjima, optimizmom, i krenimo u Novu godinu koja nam donosi 365 prilika, svaki dan… ali ne zaboravimo sve je do NAS! Puno sreće, zdravlja, ljubavi, blagostanja, želim svim čitateljima Mreže mira, kao i cijeloj ekipi ovoga portala! Vam od srca želi.

POVEZANE KNJIGE