Božićno ukrašavanje prirodnim materijalima

Božićno ukrašavanje prirodnim materijalima - Auenhammer, G. | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Auenhammer, G.
DIMENZIJA
8,10 MB
NAZIV DATOTEKE
Božićno ukrašavanje prirodnim materijalima.pdf
ISBN
5739488500917

OPIS

U adventsko i božićno vrijeme mnogo je mogućnosti za ukrašavanje prirodnim materijalima koji se vrlo lijepo mogu kombinirati s metalom, klobučinom (filcom) i finim papirima. Od cjepanica, češera, malih grana, kore drveta i mnogočega drugog, što se može naći u šumi ili u vrtu, nastaju svijećnjaci, adventski vijenci, ukrasi za vrata, kao i anđeli i zvijezde za ukrašavanje prozora i stola. Sve što nam priroda daje, samo je po sebi prelijepo. Stoga se prirodni materijali ukrašavaju i nadopunjuju s malo dodataka – vrlo profinjenim nijansiranjem tonova ili finim naglašavanjem boja.

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 500 kn 091 25 81 981 U adventsko i božićno vrijeme mnogo je mogućnosti za ukrašavanje prirodnim materijalima koji se vrlo lijepo mogu kombinirati s metalom, klobučinom (filcom) i finim papirima. Od cjepanica, češera, m... S prirodnim drvcima nije takva situacija.

Božićni obrti, ali priprema radost i zabavu, jer se uronite u stvarno svečano raspoloženje! To je i razlog zašto danas stavljamo obrte u središte pozornosti za Božić!Božić donosi […] Želim primati obavijesti o artiklima i uslugama. Privola za korištenje e-pošte .

POVEZANE KNJIGE